تماس از طریق تلفن ثابت و بدون کد با شماره های

9092305329 تهران

9099071029 شهرستان

برخي دانشگاهها امتحان ورردي دارند .

✅ برخي دانشگاهها امتحان ورودي ندارند .

✅ برخي دانشگاهها از همان ابتدا مدرك زبان آلماني تست داف ٤ يا DSH2 لازم دارند .

✅ برخي نيز حداقل با مدرك ب١ ابتدا پذيرش مشروط ميدهند كه متقاضيان ابتدا زبان خود را در دانشگاه تكميل كرده و مدرك خود را دريافت كنند ( تست داف ٤ يا DSH2 ) و سپس با و يا بدون امتحان ورودي وارد رشته مورد نظر ميشويد.

سوالات متداول :

براي پذيرش پزشكي شرط سني وجود دارد ؟

✅بله تا 30 سال

شرط معدل براي ورود به علوم پزشكي چيست ؟

✅ معدل ليسانس ترجيحا بالاي ١٤ . ( با معدل هاي متوسط احتمال پذيرش از دانشگاههايي كه امتحان ورودي برگزار ميكنند بيشتر ميباشد ) .ترجيحا ليسانس هاي زيرشاخه تجربي

در زمان درخواست چه مدرك زباني لازم است ؟

✅ حداقل ب١ . اگر هنوز مدرك زبان نداريد ميتوانيد اقدام كنيد اما طي ١٠ ماه بايد به ب١ برسيد .

من هنوز دانشجوي ليسانس هستم ، آيا ميتوانم اقدام كنم ؟

✅ بله ، اگر حداقل ٢ ترم و يا ٣٦ واحد درسي را در ايران گذرانده ايد ( هر دانشگاهي )  و معدل اين ٢ ترم بالاي ١٤ باشد . اگر ليسانس داشته باشيد، معدل ليسانس فقط محاسبه ميشود ، در غير اينصورت معدل ديپلم ، معدل پيش دانشگاهي و معدل دروسي كه در ايران گذرانده ايد محاسبه خواهد شد.

معدل ديپلم و پيش دانشگاهي موثر است ؟

✅ كسانيكه در ايران هنوز وارد دانشگاه نشده اند ، بايد ابتدا ٩ ماه در آلمان كالج تجربي ( M-Course) طي كنند و در انتهاي دوره ي كالج امتحان جامع FSP خواهند داد . در اين شرايط معدل ديپلم و پيش دانشگاهي هركدام ضريب ١ و معدل كالج ضريب ٢ خواهد داشت و در صورتيكه مجموعا معدل بالاي ١٩ باشد ، شانس پذيرش علوم پزشكي بسيار بالاتر ميرود .

معدل كتبي ديپلم و پيش ملاك نيست .

آيا قبولي در كنكور سراسري ايران موثر است ؟

✅ خير ، هيچ تاثيري ندارد. زيرا طبق قوانين آلمان كسانيكه از سال ١٣٨٩ به بعد مدرك پيش دانشگاهي دريافت كرده اند ، نيازي به ارائه گواهي قبولي كنكور سراسري ندارند. كسانيكه قبل از سال ١٣٨٩ مدرك پيش دانشگاهي دريافت كرده اند، اگر از هر دانشگاهي مدرك ليسانس زيرشاخه تجربي يا رياضي با معدل بالاي ١٤ ارائه بدهند كفايت ميكند.

شما از چند دانشگاه براي ما تقاضاي پذيرش مستقيم علوم پزشكي ميكنيد ؟

✅ ٣ الي ٥

زمان درخواست پذيرش را بفرماييد ؟

✅ در طول سال

آيا دانشگاهها شهريه دارد ؟

✅ خير ، در حد رايگان حدودا ترمي بين ٢٠٠ الي ٤٠٠ يورو

آيا دانشگاهها مورد تاييد وزارت بهداشت ايران است؟

✅ بله بطور كامل و بدون هيچ قيد و شرطي

همچنين برخي دانشگاهها هستند كه ابتدا شرايط اوليه متقاضيان را بررسي ميكنند و  پذيرش زبان صادر ميكنند و متقاضيان پس از اتمام دوره زبان در آلمان بايد مجددا براي علوم پزشكي اقدام به اخذ پذيرش كنند . ( با اين پذيرش هم براي ويزا ميشود اقدام كرد زيرا نام رشته بصورت مشروط در پذيرش قيد ميشود(

جهت درخواست براي اين نوع پذيرش مدرك زبان آلماني لازم نميباشد و در طول دوره ي سال اخذ پذيرش انجام ميشود.

نكته هميشگي براي متقاضيان آلماني زبان : جهت ويزا حداقل مدرك زبان آلماني ب١ لازم است ( فقط از موسسه گوته تهران يا OSD شيراز و يا OKF تهران (

برای کسب اطلاعات بيشتر درباره نحوه پذيرش علوم پزشکی آلمان با مشاوران فرهيختگان جوان تماس حاصل نماييد.

تماس از طریق تلفن ثابت و بدون کد با شماره های

9092305329 تهران

9099071029 شهرستان