اقامت کانادا

تماس از طریق تلفن ثابت و بدون کد با شماره های

9092305329 تهران

9099071029 شهرستان

استان کبک که دانشجویی ترین استان کانادا معروف است، برنامه خاصی را برای آنهایی که در این استان تحصیل کرده‌اند و فارغ التحصیل شده اند جهت اخذ اقامت در نظر گرفته است.

چنانچه در یکی از دانشگاههای استان کبک در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و یا دکترا تحصیل کرده باشید و یا همچنین در یکی از کالج های مورد تایید اداره مهاجرت این استان دوره های به اصطلاح فنی و حرفه‌ای را گذرانده باشید به شرط دارا بودن شرایط زیر می توانید به راحتی درخواست اقامت خود را بدهید:

  1. 1٫         یا باید فارغ التحصیل دانشگاه باشید و مقطع تحصیلی شما در قالب لیسانس، فوق لیسانس و یا دکترا بگنجد
  2. 2٫         یا اگر در کالجی در این استان تحصیل میکنید حتماً باید آن کالج مورد تایید اداره مهاجرت باشد
  3. 3٫         دوره ای که در کالج می‌گذرانید نباید کمتر از دو سال فول تایم (1800 ساعت) باشد
  4. 4٫         هنگامی که درخواست خود را برای PEQ میدهید باید دارای مدرک زبان فرانسه B2 باشید
  5. 5٫         باید حداقل نیمی از دوره تحصیل شما سپری شده باشد
  6. 6٫         هنگامی که درخواست PEQ را می‌دهید یا باید فارغ التحصیل شده باشید و یا کمتر از شش ماه دیگر تحصیلات شما به پایان برسد
  7. 7٫          باید نشان دهید استطاعت مالی برای خود و خانواده خود را حداقل برای 3 ماه دارا می باشید
  8. 8٫         بورسیه کشور خود نباشید و تعهدی بابت برگشت نداشته باشید
  9. 9٫         از زمان فارغ التحصیلی شما نباید بیش از سه سال گذشته باشد
  10. 10٫      برنامه تحصیلی شما یا باید کاملاً به زبان فرانسه باشد و یا اینکه مدرک زبان B2 فرانسه داشته باشید

محاسن این برنامه:

✅ اصلی‌ترین و مهمترین امتیاز این برنامه نسبت به سایر برنامه‌های مشابه این است که نیازی به پیدا کردن کار و یا اخذ جاب آفر پس از فارغ التحصیلی نیست. یعنی عملاً اگر شرایط فوق را دارا باشید می توانید بلافاصله پس از فارغ التحصیلی اقامت دائم خود را دریافت نمایید.

✅ نیازی نیست که حتماً تحصیلات شما به زبان فرانسه باشد. بلکه حتی اگر مدرک فرانسه خود را پس از فارغ التحصیلی نیز دریافت نمایید می توانید از این برنامه استفاده کنید.

✅ یکی دیگر از محاسن این برنامه آن است که شما میتوانید سه سال پس از فارغ التحصیلی نیز از آن بهره مند شوید. این بدین معناست که فرصت کافی به شما برای اخذ مدرک فرانسه داده میشود.

✅ در این روش شما به راحتی و بسیار سریع می توانید اقامت خود را دریافت نمایید. در واقع تنها مشکل این برنامه داشتن مدرک زبان فرانسه است. یعنی متقاضیانی که مدرک فرانسه خود را دارند به راحتی پس از تحصیل در این استان می توانند درخواست اقامت خود را تسلیم اداره مهاجرت نمایند.

✅  هزینه تحصیل و زندگی در استان کبک به نسبت سایر استان های کانادا پایین‌تر است و این می‌تواند خود یکی از محاسن انانتخاب این برنامه باشد.

✅ کسانی که در کبک تحصیل کرده و فارغ التحصیل شده باشند در اولویت انتخاب برنامه هایی مانند نیروی متخصص استان کبک نیز قرار خواهند گرفت. لذا چنانچه نشود از این برنامه استفاده کرد میتوان به این موضوع امیدوار بود که در انتخاب برنامه های دیگر این استان شانس بیشتری نسبت به سایر متقاضیان خواهند داشت.

توجه داشته باشید که اولین قدم برای اقدام، گرفتن پذیرش از یکی از دانشگاه ها و یا کالج های مورد تایید اداره مهاجرت کبک و اخذ ویزای تحصیلی است.

لذا تمام شرایط گرفتن ویزای تحصیلی شامل این بخش نیز خواهد شد. به عنوان مثال:

❇️ چنانچه سن شما مناسب است

❇️ از فارغ التحصیلی تان مدت زمان زیادی نمی‌گذرد

❇️ معدل شما کمتر از 14 نیست

برای کسب اطلاعات بيشتر درباره اقامت کانادا با مشاوران فرهيختگان جوان تماس حاصل نماييد.

تماس از طریق تلفن ثابت و بدون کد با شماره های

9092305329 تهران

9099071029 شهرستان